Termeni și condiții

Gustulitaliei.ro este administrat de ICE – Agenția Italiană pentru Comerț Exterior – Secția Promovare Schimburi – Ambasada Italiei, avand sediul in Calea Grivitei, Nr. 82-98, Cladirea THE MARK, et.2, Sector 1, 010736, Bucuresti.

Cine suntem?

ICE – Agenția Italiană pentru Comerț Exterior este agenția guvernamentală care sprijină consolidarea și dezvoltarea economică și comercială a companiilor Italiene pe piețele externe și promovează atragerea investițiilor străine în Italia.

Cu o organizare motivată și modernă și o rețea extinsă de birouri în 70 de țări la nivel mondial, ICE Agentia oferă informații, asistență, consultanță, promovare și formare întreprinderilor mici și mijlocii italiene. Folosind cele mai moderne instrumente de promovare și comunicare, acționează pentru afirmarea și consolidarea excelenței Made in Italy în lume.

Gustul Italiei este o campanie de promovare a brânzeturilor italiene realizata în colaborare cu Assolatte care se desfășoară în 7 țări strategice pentru sector, identificate în lumina celor mai bune performanțe de import înregistrate în ultimii ani și pe baza evaluărilor strategice privind controlul pieței: Australia, China, Coreea de Sud, Spania, Polonia, România și Elveția. Promovarea se concentrează pe inițiative de comunicare online și pe canalele social media.

Proiectul are un scop educativ menit să prezinte publicului din România produse din gastronomia tradițională italiană. În faza actuală Gustul Italiei se concentrează pe prezentarea celor mai de prestigiu brânzeturi italiene.

ACCEPTAREA CONDIŢIILOR

Utilizarea site-ului www.gustulitaliei.ro (denumit în continuare „site”) presupune acceptarea în totalitate a termenilor şi condiţiilor expuse mai jos. Textele reproduse pe site-ul www.gustulitaliei.ro sunt oferite spre consultare doar în scop informativ. Site-ul www.gustulitaliei.ro foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Termenii şi condiţiile pot fi modificate în orice moment de către administratorul site-ului, denumit în continuare „Administrator”, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment. Accesând şi navigând pe acest site, utilizatorii acceptă implicit, termenii de utilizare descrişi în continuare. În cazul în care nu sunt de acord cu termenii şi condiţiile impuse, utilizatorii trebuie să înceteze accesarea acestui site.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Toate informatiile continute în acest site sunt proprietatea ICE Agentia Italiana pentru Comert Exterior, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila. Accesul si utilizarea paginii www.gustulitaliei.ro  sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia. Informatiile prezente pe www.gustulitaliei.ro  sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia. Întregul continut al site-ului www.gustulitaliei.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de ICE Agentia Italiana pentru Comert Exterior. Este posibila reproducerea totala sau partiala precum si orice forma de distributie, difuzare si elaborare cu conditia sa fie citata sursa.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

ICE Agentia Italiana pentru Comert Exterior întreţine acest site pentru a înlesni accesul public la informaţii privind excelentele Made In Italy. Administratorul depune eforturi pentru ca aceste informaţii să fie corecte. La semnalarea eventualelor erori, Administratorul va încerca în cel mai scurt timp, corectarea acestora. Cu toate acestea, ICE Agentia Italiana pentru Comert Exterior nu îşi asumă nici o răspundere cu privire la informaţia de pe acest site. Informaţia oferită:

  • este exclusiv de natură generală;
  • nu este în mod obligatoriu atotcuprinzătoare, completă, corectă sau actualizată;
  • poate conţine legături web spre alte site-uri asupra conţinutului cărora ICE Agentia Italiana pentru Comert Exterior nu deţine nici un control şi pentru care nu îşi asumă nici o responsabilitate.

ICE Agentia Italiana pentru Comert Exterior nu își asumă nicio responsabilitate pentru erorile sau omisiunile de orice fel și pentru orice tip de daune directe, indirecte sau accidentale care decurg din citirea sau utilizarea oricărei informații sau forme de conținut prezente pe site și nici pentru accesul sau utilizarea de material conținut în alte site-uri menționate sau legate. Utilizatorii vor folosi informaţiile furnizate în cadrul site-ului pe propria răspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea informaţiilor furnizate, Utilizatorii acceptă ca Administratorul va fi absolvit de orice răspundere. REGULI GENERALE Administratorul siteului declară următoarele:

  • va depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului site-ului;
  • va depune toate eforturile (din punct de vedere tehnic sau de altă natură) pentru funcţionarea în bune condiţii a siteului; cu toate acestea, pot exista întreruperi în funcţionare, sau imposibilităţi de accesare de către Utilizatori, pe o perioadă nedeterminată de timp, din orice motive.

ICE Agentia Italiana pentru Comert Exterior ICE își rezervă dreptul de a modifica conținutul site-ului și notele legale în orice moment și fără notificare. Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site. assistenza.bucarest@ice.it