PAVILIONUL ITALIEI LA FOODSERVICE&HOSPITALITY 2024!
Expozanții italieni prezenți la evenimentul din 16-18 noiembrie 2024 la Hala Laminor vor prezenta produsele lor autentice, care sunt realizate folosind rețete tradiționale și tehnici inovative de producție.
București, 16, 17, 18 noiembrie 2024
Pe 16 noiembrie la ora 15:00 va fi lansată oficial în România cea de-a noua ediție a Săptămânii Bucătăriei Italiene în Lume, având ca temă Dieta Mediteraneeană și bucătăria noastră la origini: Sănătate și Tradiție. Inaugurarea va fi urmată de o demonstrație culinară cu degustare susținută de chef Antonio Passarelli cu tema “Bucătăria tradițională italiană și exigențele vieții moderne”. Vă așteptăm să participați în număr cât mai mare!
Bine aţi venit la Pavilionul Italiei la FOODSERVICE&HOSPITALITY 2024!
În calitate de Director al ICE-Agenția Italiană pentru Comerț Exterior în România, am plăcerea de a vă ura bun venit la Pavilionul Italian la FoodService&Hospitality Expo 2024! Expozanții italieni vor prezenta produsele lor autentice, care sunt realizate folosind rețete tradiționale și tehnici inovative de producție. Aici fiecare produs este un adevărat Made in Italy! Un număr mare de produse poartă deja marca europeană care indică locul de origine protejat (DOP și IGP), Italia fiind țara europeană cu cel mai mare număr de produse agroalimentare cu denumire de origine și de indicație geografică recunoscute de Uniunea Europeană, o mărturie a calității excepționale a produselor și a legăturii puternice între excelențele agroalimentare italiene și teritoriul lor de proveniență.
La această ediție, cei 20 de expozanți vor prezenta o selecție foarte diversă și inovatoare de produse: de la uleiuri de măsline extravirgine la snacks-uri și paste făinoase, de la brânzeturi la cafea și preparate din carne, conserve de roșii și vegetale, trufe și preparate derivate, preparate pentru băuturi calde și reci, preparate pentru ready-meals, măsline, fructe uscate, sucuri și nectaruri de fructe, produse de patiserie si dulciuri, produse convenționale și biologice. Totul într-o călătorie de la nordul spre sudul Italiei cu trecerea prin 12 din cele 20 de regiuni italiene: Abruzzo, Apulia, Campania, Calabria, Emilia-Romagna, Lazio, Lombardia, Molise, Piemont, Sicilia, Umbria și Veneto.
Vă invităm să întâlniți expozanții prezenți în Pavilionul Italian, să vizitați www.gustulitaliei.ro și să ne urmăriți pe canalele noastre de social media pentru a descoperi doar o mică parte dintre excelentele produse agroalimentare Made in Italy, dar și activitățile organizate de biroul nostru în acest sector.
Prezența Agenției ICE București pentru prima oara la aceasta manifestare are obiectivul de a înlesni întâlnirea dintre cererea și oferta produselor „autentic italiene”, ca în toate numeroasele activități organizate anual de Agenția ICE în lume.
La standul de informare al Agenției ICE veți avea ocazia să dezvoltați contacte și să obțineți informații suplimentare.
Cu speranța că această nouă întâlnire cu gustul italian autentic vă va îmbogăți informațiile despre oferta italiană, echipa ICE și expozanții italieni vă așteaptă la Pavilionul Italian la FoodService&Hospitality Expo 2024!