GUSTUL ITALIEI la festivalul internațional RO-Wine

București, 12-14 mai 2023

ICE – Agenția Italiană pentru Comerț Exterior a organizat, în premieră în România, salonul Gustul Italiei în cadrul festivalului internațional RO-Wine, cu o selecție de specialități gastronomice italiene și vinuri de excepție, inclusiv o selecție de prosecco și una de vinuri bio, de la producători de top din diferite regiuni ale Italiei, unii dintre aceștia având o tradiție de peste 120 de ani.

Toți cei care apreciază gusturile și aromele rafinate italiene, s-au putut bucura de o selecție exclusivistă de specialități de la producători, majoritatea dintre aceștia fiind prezenți pentru prima dată în România, salonul fiind construit ca o adevărată sărbătoare dedicată produselor alimentare și vinurilor care au făcut Italia faimoasă în întreaga lume. Vizitatorii au putut descoperi o gamă variată de produse deosebit de apreciate, de la vinuri albe, roșii și prosecco, la brânzeturi, paste, creme tartinabile, roșii conservate, făină, biscuiți și produse de patiserie standard și biologice, prosciutto și alte preparate din carne, oțet balsamic, lichioruri (limoncello și digestive), cafea, ulei de măsline extravirgin, orez sau produse din trufe.

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania este primul festival autohton de vin orientat exclusiv către piața vinurilor premium și de lux. Ro-Wine aduce împreună selecții impresionante dintre cele mai exclusiviste crame din lume și a propus în fiecare an selecții de vinuri rare sau greu accesibile, șampanii și produse gourmet expuse spre degustare publicului vizitator. Festivalul oferă an de an interacțiune directă cu operatorii HoReCa premium, cât și cu pasionații de vin.

Galerie foto

Alte evenimente