A title
Image Box text
Gnocchi al Castelmagno
DIFICULTATE
Medie
TIP
Fel principal
TIMP
30 minute
Image Box text
Medie
Fel principal
30 minute
Fierbeți apa cu sare într-o oală mare.
În timp ce așteptați să fiarbă apa, puneți smântâna și brânza Castelmagno într-o oală mai mică.
Încălziți încet la foc mediu-mic, amestecând constant, până când brânza se topește.
Luați de pe foc înainte ca amestecul să fiarbă. Nu adăugați sare deoarece brânza are deja un gust destul de sărat.
Adăugați gnocchi în apa clocotită și lăsați-le să fiarbă până când încep să plutească, apoi scoateți-le cu ajutorul unei supiere sau site.
Puneți-le în sosul de brânză și amestecați ușor.
Răzuiți deasupra Parmigiano Reggiano, dacă doriți, și piper negru proaspăt măcinat.
Se servește cu un pahar de vin roșu, corpolent.