
A title
Image Box text
Tarte cu căpșuni și bezea
DIFICULTATE
Medie
TIP
Desert
TIMP
45 minute
Image Box text
Medie
Desert
45 minute
Întindeți aluatul într-o foaie subțire, apoi tăiați-l cercuri și tapetați formele de tarte. Introduceți-le în cuptorul încins la 200 °C pentru 15 minute. Când sunt gata, lăsați-le să se răcească și apoi desprindeți cu grijă aluatul copt.
Umpleți fiecare tartă aproape complet cu crema de Mascarpone bătută bine, apoi așezați deasupra căpșunile tăiate felii.
Albușurile se bat spumă, se adaugă zahărul și se bat în continuare, până obțineți o bezea consistentă.
Turnați compoziția într-un un poș, acoperiți tartele cu bezea și așezați-le sub grătarul încins al cuptorului pentru câteva momente, până când bezeaua se rumenește.
Serviți-le imediat ce s-au răcit, cu un vin roșu dulce sau demidulce.