
A title
Image Box text
Omletă crocantă de cartofi cu Parmigiano Reggiano
DIFICULTATE
Ușor
TIP
Mic dejun
TIMP
30 minute
Image Box text
Ușor
Mic dejun
30 minute
•450 g de cartofi prăjiti
• 6 ouă
• 90 g de Parmigiano Reggiano
• sare si piper
• ulei de măsline extra virgin
Bateți ouăle într-un castron cu Parmigiano Reggiano, sare și piper.
Tăiați cartofii prăjiți și adăugați-i în omletă.
Într-o tigaie se încinge uleiul de măsline și se toarnă amestecul.
Gătiți aproximativ 5 minute pe o parte, întoarceți omleta și gătiți încă 2 minute.
Presărați omleta încă fierbinte cu Parmigiano Reggiano rămas și serviți!
Datorită complexității sale, Parmigiano-Reggiano se poate servi în compania vinului alb sau roșu, spumant sau liniștit.
Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.
Cookie-urile strict necesar trebuie să fie activate tot timpul, astfel îți putem salva preferințele pentru setările cookie-urilor.
Dacă dezactivezi aceste cookie-uri, nu vom putea să-ți salvăm preferințele. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când vizitezi acest site va trebui să activezi sau să dezactivezi cookie-urile din nou.