A title
Image Box text
DIFICULTATE
Medie
TIP
Fel principal
TIMP
30 minute
Image Box text
Medie
Fel principal
30 minute
Unge fiecare foaie de plăcintă cu ulei de măsline, apoi suprapune-le. Rulează foile de plăcintă cu ajutorului unui sucitor. Taie aluatul sub formă de rulouri și așază pe fiecare în tava cu forme de brioșe.
Amestecă miezul de nucă cu mierea și pune câte o linguriță din această umplutură în fiecare rulou format și presează astfel încă să formeze o bază.
Taie nectarinele în cubulețe și adaugă-le pe rând în fiecare rulou din tavă.
Coace-le în cuptorul preîncălzit, la 190 grade C, timp de 30 minute.
După ce s-au rumenit bine, scoate-le din cuptor și pune câte o lingură de brânză gorgonzola peste ele ca să se topească. Garnisește-le cu miez de nuca și cimbru.
Servește-le calde, sunt delicioase!