A title
Image Box text
DIFICULTATE
Medie
TIP
Fel principal
TIMP
30 minute
Image Box text
Medie
Fel principal
30 minute
Într-o tigaie, topiți untul împreună cu usturoiul mărunțit și cimbrul proaspăt.
Așezați ciuperca portobello într-o tavă de copt și adăugați peste ea untul aromatizat pregătit anterior. Coaceți la 200 grade C, timp de 15 minute.
Rumeniți feliile de pâine într-o tigaie, cu puțin ulei de măsline, până capătă o crustă arămie.
Puneți frunzele de rucola într-un bol și adăugați sare, puțin oțet balsamic și ulei de măsline. Amestecați ușor că să se întrepătrundă aromele.
Pe feliile de ciabatta prăjită, așezați frunze de rucola și roșiile uscate.
Puneți ciuperca portobello prăjită deasupra rucola și roșiilor.
Adăugați bucăți de gorgonzola peste ciuperca portobello ca să se topească frumos.
Serviți sandwich-ul cald și savurați-l imediat. Poftă bună!